Returnare produs

Dreptul de a anula

Perioada de anulare va expira după 14 zile de la data primirii articolelor comandate. Pentru a vă folosi dreptul de anulare trebuie să ne informați prin e-mail: info@promo-anvelope.ro. Este suficient să ne anunțați înainte de expirarea perioadei de anulare. Puteți utiliza formularul de anulare atașat, dar nu este obligatoriu.

 

În cazul în care o comandă este procesată și expediată, nu este posibilă anularea acesteia. Dacă există astfel de cazuri, trebuie să refuzați livrarea atunci când curierul vă livrează anvelopele. Sunteți obligat să acoperiți cheltuielile pentru transport, care sunt 10 GBP per anvelopă. 

 

Mărfurile pentru care a fost solicitată returnarea trebuie să fie noi, în ambalajul lor original, așa cum au fost livrate (în cazul în care ambalajul a fost îndepărtat, trebuie să le ambalați așa cum le-ați primit).

 

 

Când le primim înapoi în depozitul nostru, acestea sunt examinate și apoi evaluate, dacă totul este în regulă, se va efectua rambursarea plății dumneavoastră.

 

 

Efectul anulării

Dacă decideți să anulați o comandă și am aprobat bunul returnat, vom rambursa toate plățile efectuate, excluzând costurile de livrare. Costul de transport pentru retur, care este de 10 GBP per anvelopă ar trebui să fie acoperit de dumneavoastră. Acesta va fi dedus din valoarea rambursării. De exemplu, dacă ați cumpărat 4 pneuri la prețul de 400 GBP și apoi le veți returna, vom da returna 360 GBP.

Există alte situații în care costul de returnare ar putea fi dedus din valoarea restituită, cum ar fi:

  • În cazul în care livrarea este refuzată; 

  • Dacă nu există nimeni la adresa când vine curierul. Aceștia fac două încercări de a livra și dacă nimeni nu acceptă pachetul, aceștia returnează coletul/coletele direct către depozit; 

  • În cazul în care adresa de livrare a fost greșită de către client. 

 

În cazul în care, în urma livrării din cauza unei manipulări inutile/incorecte, efectuată de către dumneavoastră asupra unui produs și acesta se depreciază în valoare, putem face o deducere din valoare rambursării pentru deprecierea valorii oricăror bunuri furnizate. Vom face rambursarea sumei fără întârzieri nejustificate și nu mai târziu de 30 zile de la primirea bunurilor furnizate.

 

Rambursarea va fi efectuată utilizând aceeași metodă de plată/cont pe care l-ați utilizat pentru efectuarea comenzii. Nu veți fi taxat ca urmare a rambursării. Veți fi notificat prin e-mail atunci când rambursarea a fost procesată. 

Formularul de anulare

- Către info@promo-anvelope.ro,

- Eu / Noi [*] prin prezenta vă notificam ca eu/ noi [*] anulam contractul [*] de vânzare a următoarelor bunuri [*] / pentru furnizarea următorului serviciu [*],

- Comandat pe [*] / primit pe [*]

- Numele clientului(ților)

- Adresa clientului(ților)

- Semnătura clientului(ților) (numai dacă acest formular este transmis pe suport de hârtie)

- Data

[*] Ștergeți după cum este necesar

Dacă apare un litigiu, legat de achiziție online, puteți utiliza site-ul: