Care este diferența dintre anvelopele de iarnă și cele de vară?

Care este diferența dintre anvelopele de iarnă și cele de vară?

ian 26, 2021

Ce este tipic pentru anvelopele de vară

Modelele de vară sunt destinate mașinilor performante. Sunt potrivite pentru viteze mari.

Mai mult, modelele de vară au abilități de frânare mai bune și îmbunătățite, virând mai bine în viraje. Acest lucru este posibil datorită prezenței unor modele speciale de rulare și a unor ingrediente din cauciuc care permit o tracțiune și un control mai bun pe roată.

Ce distinge anvelopele de iarnă

Una dintre cele mai obișnuite caracteristici ale anvelopelor de iarnă este aceea că acestea includ o cantitate semnificativă de ingrediente din cauciuc natural, mult mai mare decât modelele de vară. Cauciucul permite ca anvelopele de iarnă să rămână moi în condiții de frig. Cu cât sunt mai moi, cu atât anvelopa de iarnă poate interacționa cu șoseaua, îmbunătățind tracțiunea și controlul vehiculului. Anvelopele de iarnă funcționează perfect sub 10 grade C. Ceea ce distinge modelele de iarnă în comparație cu cele de vară este prezența multor caneluri minuscule în profilul de rulare. Funcția lor este de a preveni acvaplanarea și dispersarea apei și de a funcționa optim în condiții de zăpadă și ploaie.

What is the difference between winter and summer tyres

De ce este crucial să le folosiți pe cele potrivite pentru sezonul corespunzător

La început, este esențial să alegeți dimensiunea potrivită pentru mașina dumneavoastră. Atunci este crucial să folosiți setul potrivit de anvelope pentru acel sezon. Credem că este inutil să menționăm că perechea potrivită vă va oferi un confort, o performanță și o siguranță mult mai bună pe drum. Este riscant să conduceți cu anvelope de vară, în special pe drumurile înghețate. Este sinucidere. Nu vă asumați riscuri inutile și schimbați-vă anvelopele atunci când este momentul potrivit pentru a face acest lucru!

Sfaturi despre cum să depozitați corect anvelopele de la Promoanvelope atunci când nu sunt utilizate 

S-ar putea să credeți că nu există nimic special cu privire la modul de păstrare corespunzătoare a perechii de anvelope neutilizate. S-ar putea să vă reconsiderați poziția atunci când aflați că Hankooks-ul cumpărat în ultimul an nu a mai putut fi utilizat din cauza unei întrețineri proaste. Iată câteva sfaturi ascunse de la echipa Promoanvelope:

 

  • țineți anvelopele departe de soare - lumina directă a soarelui are un efect negativ puternic, deoarece poate deteriora grav compușii din cauciuc și poate reduce durata de viață a anvelopelor. Mai mult, poate înrăutăți aderența, și poate deteriora simetria și a modelelor de adâncimii profilului de rulare. Nu este o idee bună să le păstrați pe balcon sau în orice loc cu ferestre și lumină directă de la soare;

  • subsolul sau garajul vor fi foarte bune - dacă locuiți într-o casă, puteți utiliza subsolul sau garajul. Acesta este locul perfect, dar nu toți trăim în case mari sau conace, unii dintre noi trăim în orașe supraaglomerate, neavând loc pentru toate;

  • Ce se întâmplă dacă nu avem - în ultimii ani, așa-numitele „hoteluri cu pneuri” au câștigat o popularitate imensă. Puteți verifica disponibilitatea și locația celui mai apropiat hotel și lăsați-i să vă depoziteze anvelopele. Este accesibil și veți ști că vor fi depozitate corect.;

  • cum să le așezați corect - dacă vă folosiți garajul sau subsolul, asigurați-vă că anvelopele sunt așezate în poziție orizontală. Jantele ar trebui să fie îndreptate spre podea.

Dacă apare un litigiu, legat de achiziție online, puteți utiliza site-ul:
© 2023 Powered by Now.bg